REACH № 01-2120746582-51-0120

Ние сме семейна фирма за лавандула, разположена в Североизточна България в района на град Добрич. Отглеждаме това чудесно растение от 2000г. и вече 18 години се радваме на невероятния му аромат и на уникалните свойства на продуктите, които произвеждаме от него.

Всеки, който желае да ни посети и да разгледа лавандуловите ни полета, е добре дошъл по всяко време, но за да се насладите на красотата на разцъфналите цветове препоръчваме да го направите през месец юни.

През 2015г., вдъхновени от природата и дъхавите полета от билки, създадохме и пуснахме в експлоатация специализирана дестилерия за производство на етерични масла от лавандула, маточина, смрадлика, лайка, безсмъртниче и други благоуханни билки.

Сертификати и документи
English

Черният бъз ефикасно се бори срещу грипа

Болки, треска, втрисане, умора и кашлица…

Веднага след като се появят първите симптоми на грип, е добре да имате черен бъз под ръка.

Използван още от древността, този храст, който расте в дивата природа е ефективно средство за борба с грипа и настинките. Белите звездообразни цветове бъз притежават също мощни антивирусни активни съставки. Изсушени те се ползват за приготвяне на билков чай, намаляват ефектите и продължителността на грипния вирус. Трябва да действате бързо, още при първите симптоми. Чаят е много ароматен и е достатъчно да го пиете няколко пъти на ден през първите два дни на заболяването.

В допълнение към облекчаване на симптомите на грип, цветовете от бъз стимулират изпотяването, премахват токсините и спомагат за сваляне на треската.

Само ползи за доброто ни здраве през зимата!

lavender.bg