REACH № 01-2120746582-51-0120

Ние сме семейна фирма за лавандула, разположена в Североизточна България в района на град Добрич. Отглеждаме това чудесно растение от 2000г. и вече 18 години се радваме на невероятния му аромат и на уникалните свойства на продуктите, които произвеждаме от него.

Всеки, който желае да ни посети и да разгледа лавандуловите ни полета, е добре дошъл по всяко време, но за да се насладите на красотата на разцъфналите цветове препоръчваме да го направите през месец юни.

През 2015г., вдъхновени от природата и дъхавите полета от билки, създадохме и пуснахме в експлоатация специализирана дестилерия за производство на етерични масла от лавандула, маточина, смрадлика, лайка, безсмъртниче и други благоуханни билки.

Сертификати и документи
English

Ехинацеята естествено усилва имунната защита

Родом от Северна Америка, това богато на цветове селско растение е във възход от няколко години. С голямото завръщане на естествената медицина, многобройните й терапевтични добродетели получават все по-широко признание. Още коренните американци са използвали ехинацеята за лечение на инфекции на дихателните пътища и за почистване на рани.

Ехинацеята има чудното качество да въздейства върху цялата имунна система. Тя е страхотно оръжие за предотвратяване или борба и с най-малкия вирус наоколо. Бронхитът, фарингитът и назофарингитът няма да ни победят, тъй като ехинацеята е ценна защита срещу инфекции от вирусен и бактериален произход.

Рецептата: изсипете 1 г изсушени корени във вряща вода и пийте максимум 6 пъти на ден. Активните съставки на растението са мощни. Затова ехинацеята трябва да се използва с повишено внимание под формата на лек. Употребата ѝ никога не трябва да надвишава 8 поредни седмици!

Препоръчително е да се приема при първия симптом или като превенция, когато попаднете в замърсена среда.

lavender.bg