REACH № 01-2120746582-51-0120

Ние сме семейна фирма за лавандула, разположена в Североизточна България в района на град Добрич. Отглеждаме това чудесно растение от 2000г. и вече 18 години се радваме на невероятния му аромат и на уникалните свойства на продуктите, които произвеждаме от него.

Всеки, който желае да ни посети и да разгледа лавандуловите ни полета, е добре дошъл по всяко време, но за да се насладите на красотата на разцъфналите цветове препоръчваме да го направите през месец юни.

През 2015г., вдъхновени от природата и дъхавите полета от билки, създадохме и пуснахме в експлоатация специализирана дестилерия за производство на етерични масла от лавандула, маточина, смрадлика, лайка, безсмъртниче и други благоуханни билки.

Сертификати и документи
English

Екзотични етерични масла

НОВО ИЗКУШЕНИЕ ЗА ЦЕНИТЕЛИТЕ НА ЕКЗОТИЧНИ МАСЛА

 

ЛУКСЪТ ВЕЧЕ Е В ЗЕЛЕНО С BIONATUREHOUSE

 (масло от ядката на Argania Spionosa) – директно от Мароко

 

Аргановото дърво расте изключително в Мароко, а именно в район, наречен Арганере /Arganeraie/. Тя включва около 8000 км2 и е биосферен резерват на ЮНЕСКО от 1998 г. - защитена зона, в която се практикува устойчиво икономическо развитие.

 За пресоването на аргановото масло с марка BIONATUREHOUSE се използват само арганови бадеми с най-високо качество. Аргановото масло се извлича натурално през първото машинно студено пресоване (без вода), леко се филтрира и не се подлага на никакви последващи обработки.По този начин висококачествените активни съставки се запазват изцяло.

 

В серия от публикации ще представим немската маркаBIONATUREHOUSE-БИОНАТУРХАУС, която за пръв път предлага екзотичните етерични масла от ядката на Арганов бадем и Кактусова бодлива круша на нашия пазар в сътрудничество със Сарис ЕООД.

lavender.bg