REACH № 01-2120746582-51-0120

Ние сме семейна фирма за лавандула, разположена в Североизточна България в района на град Добрич. Отглеждаме това чудесно растение от 2000г. и вече 18 години се радваме на невероятния му аромат и на уникалните свойства на продуктите, които произвеждаме от него.

Всеки, който желае да ни посети и да разгледа лавандуловите ни полета, е добре дошъл по всяко време, но за да се насладите на красотата на разцъфналите цветове препоръчваме да го направите през месец юни.

През 2015г., вдъхновени от природата и дъхавите полета от билки, създадохме и пуснахме в експлоатация специализирана дестилерия за производство на етерични масла от лавандула, маточина, смрадлика, лайка, безсмъртниче и други благоуханни билки.

Сертификати и документи
English

Кактусово масло от BIONATURHOUSE

МАСЛО ОТ СЕМЕНАТА НА КАКТУСОВА СМОКИНЯ/БОДЛИВА КРУША/

Растението /Opuntiaficus-indica/ принадлежи към рода кактусови. Ficus-indica означава индийска смокиня. Това е вид кактус с жълто-оранжева месеста част и малки семки, от които се добива кактусовото масло. Произхожда от Мексико, но в наши дни се отглежда и в Мароко. В страната са налице климатични условия, които благоприятстват производството на висококачествено, богато на съдържание масло от кактусова смокиня. От малките и изключително твърди овални семки чрез студено пресоване се произвежда златисто-зеленото масло от семената на кактусовата смокиня.

Масло от КАКТУСОВА СМОКИНЯ от марката  BIONATUREHOUSE

Произведено е в Мароко- едно от най-скъпите и благотворни козметични масла в света. Това е един екстравагантен, луксозен анти-ейджинг агент, тотален съюзник на красотата.Специалните съставки, както и извънредно високото съдържание на линолови киселини и витамин Е го превръщат в природен продукт, изключително подходящ за зрялата кожа, както и за предотвратяване на стареенето на кожата. Дълбоко овлажняващо, ревитализиращо и намаляващо бръчките. Попива много бързо, без да оставя мазен слой на повърхността на кожата. Оставя само преживяването за копринена гладкост. Кактусовото масло е подходящо за всички типове кожа, преди всичко- за суха или проблемна кожа.

lavender.bg