REACH № 01-2120746582-51-0120

Ние сме семейна фирма за лавандула, разположена в Североизточна България в района на град Добрич. Отглеждаме това чудесно растение от 2000г. и вече 18 години се радваме на невероятния му аромат и на уникалните свойства на продуктите, които произвеждаме от него.

Всеки, който желае да ни посети и да разгледа лавандуловите ни полета, е добре дошъл по всяко време, но за да се насладите на красотата на разцъфналите цветове препоръчваме да го направите през месец юни.

През 2015г., вдъхновени от природата и дъхавите полета от билки, създадохме и пуснахме в експлоатация специализирана дестилерия за производство на етерични масла от лавандула, маточина, смрадлика, лайка, безсмъртниче и други благоуханни билки.

Сертификати и документи
English

Дестилерия

През 2015г. вдъхновението от природата и дъхавите полета от билки, ширещи се в нашата прекрасна България, доведе до
създаването и пускането в експлоатация на специализирана дестилерия за производство на етерични масла от различни ароматни и оказващи благотворно въздействие върху здравето билки като:
● Лавандула (Lavandula angustifolia)
● Маточина (Melissa officinalis)
● Смрадлика (тетра) (Cotinus coggygria)
● Лайка (Matricaria chamomilla)
● Мента (Mentha pipperita)
● Салвия (Salvia officinalis)
● Жълт смил(безсмъртниче) (Helichrysum arenarium)
● Мащерка (Thymus vulgaris)

Дестилерията се намира в непосредствена близост до полетата, позволявайки събраните билки веднага да се преработват - на място.

lavender.bg